mrava_logo

Ágyainkat a legmagasabb minőség és limitált példányszám, valamint a luxusbútorok összetéveszthetetlen és egyedi dizájnja jellemzi. Az ágyak gyártásához keményfát használunk, amelyet nagy szilárdság és nagy tartósság jellemez. Többféle ágyat kínálunk, melyek különböző méretben és színben készíthetők – foltos. A fa különleges szerkezete az ágyat egyedi bútordarabká teszi. A fa különböző árnyalatainak köszönhetően a végtermék nagyon időtlen és modern lesz.

mrava_DANTE

Szilfa ágyak

A szilfaágyakat limitált kiadásban, egyedi kivitelben és eredeti feldolgozással, 40 mm vastagságban gyártjuk. A szilfa kemény, tartós, nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal és tartóssággal rendelkezik legalább 30 évig. A fa szerkezetének színkülönbsége és az erdőkben lévő szilfa alacsony aránya előre meghatározza az egyedi luxusbútorok gyártásához, korlátozott sorozatban.

FOTÓ: DANTE ágy

mrava_JANIS

RUSTIK ágyak

A RUSTIK ágyakat vastag faszerkezet, kis és nagy benőtt csomók és nyitott repedések jellemzik. A farajz és a rusztikus megjelenés egyediségének köszönhetően az exkluzív bútorok minden lemeze eredeti és utánozhatatlan. RUSTIK kiadásunkban lucfenyő és tölgyfaágyak találhatók.

FOTÓ: JANIS ágy

Bükkágyak lécekből

A folyamatos lécekből készült masszív ágyak, amelyek csak hosszában vannak ragasztva, elsősorban a fa folytonosságában és az összekapcsolódás mintázatában különböznek, és egyetlen tábla benyomását keltik. A masszív ágyak előnye a fapác és a felületek egyenletes árnyalata is, mivel a tábla nem tartalmaz több ragasztott elemet a fa különböző részeiből és különböző növekedési feltételekből. Ezeket a minőségi szlovák bükkből készült ágyakat joggal tekintheti a hálószoba dizájntervezői ínyencségének.

FOTÓ: SARA ágy

mrava_CALVINA

Belső bükkágyak

A belső bükkágyak kiválasztása bölcs befektetés az Ön kényelmének és elégedettségének biztosítása érdekében. A belső bükkfát jellegzetes szerkezete jellemzi. A belső bükk a bükkfa belső sötétebb része, alacsonyabb víztartalommal, amely sztatikus funkciót tölt ki. Sűrűségével a nagy tartósságú nehéz fák közé tartozik. Mivel a fa e részében a tartósító anyagok tartalma magasabb, ez sokkal jobb eltarthatóságot biztosít a belső bükk számára a masszív bükkfával ellenben.

FOTÓ: CALVINA ágy

mrava_VELIA

Masszív bükkágyak

A magas feldolgozási minőségű „klinker“ lécekből készült ágyak olyan színvonalat biztosítanak, amely még egy igényes ügyfelet is kielégít. Ezek masszív ágyakként vannak jellemezve, amelyek hosszirányú és keresztirányú lamellák „klinker“ ragasztásával készülnek. Ezeknek a csatlakoztatásoknak köszönhetően stabilabbak és tartósabbak, mint a masszív fa. A „klinker“ ragasztású lécekből készült kétszemélyes ágyak hűen hasonlítanak a természetes állapotban lévő fához, viszont az egy darabos masszívfával szembeni előny az ár, a térbeli stabilitás (a páratartalom és a hőmérséklet változás miatt nem csavarodnak) és az ökológiaisság (a fa nagy részét felhasználják).

FOTÓ: VELIA ágy

mrava_KOMBI

Kihúzható ágyak

Stabil, minőségi szlovák bükkből készült kihúzható ágyakat alkottunk az igényes ügyfelek számára, hangsúlyozva a termék tartósságát és feldolgozási minőségét. Használata sokoldalú, kanapéként, kényelmes karfákkal és párnákkal, színválasztási lehetőséggel, teljes értékű egyszemélyes ággyal és franciaággyal az alkalmi alváshoz. A tiszta és egyszerű kialakítású, környezetbarát kivitelű összecsukható ágyak tágas tárolóhelyet biztosítanak az egész ágy alatt.

FOTÓ: KOMBI ágy

Táto stránka využíva cookies pre zaistenie maximálnej funkčnosti.

Viac informácií