mrava_logo
triple natur mobil t12

Elektromos ágyrácsok

Elektromos rácsokat vagy fekvő motorrácsokat kínálunk a szabványtól az exkluzívig terjedő széles választékban. Ezeket kábel- vagy kábel nélküli távirányítóval vezérlik. A kettős motor biztosítja a fej alatti és a lábak alatti részek külön állítását. Alkalmasak minőségi latex és hab matracok számára.

FOTÓ: TRIPLE NATUR MOBIL T12

exclusive hn

Állítható ágyrácsok

A pozicionálás lehetőségei alpján a fekvő rácsok több csoportra oszthatók: H – fejrész pozícionálás, 2H – kettős szögű fej pozicionálás, HN – a rács fej- és lábrészeinek elhelyezése. Ezek a rácsok különösen alkalmasak latex és hab matracokhoz. Többféle állítható ágyrácsot kínálunk a lamellák számától, szélességétől és típusától, valamint a tokok típusától függően.

FOTÓ: EXCLUSIVE HN

double bvp t6

Speciális ágyrácsok

Speciális követelményeknek megfelelő lamellás vagy léc ágyrostok, mint például a megerősített keret és a vastagabb lécek a megnövelt teherbírás és a tárolóhely jobb elérése érdekében, első vagy oldalsó dugattyús billenő rendszerrel.

FOTÓ: DOUBLE BVP T6

super silver t5

Rögzített ágyrácsok

Ez a sorozat nem állítható – rögzített ágyrácsokat tartalmaz. Egyes lamellás ágyrácsok esetében lehetőség van a rács közepén lévő lamellák keménységének beállítására. Ezek az ágyrácsok alkalmasak rugós, latex és hab matracokhoz.

FOTÓ: SUPER SILVER T5

MASÍV 16L KERETBEN

Masszív ágyrácsok

A lécekből készült ágyrács egy alapvető típusú nem állítható ágyrács, masszív lucfenyő vagy bükk lécekkel, amelyek a nyírfakerethez vannak rögzítve. A masszív ágyrács használatakor a matrac levegőzése biztosított. A masszív ágyrács rugós, táskás vagy magas hab matracokhoz alkalmas.

FOTÓ: MASÍV V RÁME 16L

Tieto stránky využívajú cookies pre zaistenie funkčnosti a získanie štatistík návštevnosti.

Viac informácií