mrava_logo

A mi történetünk

mrava_story_1

Cégünk

Cégünk a 2000-ben alapított MRAVA, s.r.o. a lamellás és léc ágyrostok valamint a masszív ágyak vezető európai gyártója.

Több mint 20 éve kínálunk minőségi termékeket a piacon, amelyek az európai trendeknek megfelelően fejlődnek, és egyre jobb teljesítményt nyújtanak az egészséges és nyugalmas alvás érdekében. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően megbízható eredetű természetes anyagokból készült lamellás ágyrácsok széles választékát kínáljuk Önnek, amelyekben találhat exkluzív ágyrácsokat, egyedi ágyakat az igényes ügyfelek számára, valamint megfizethető termékeket különböző kiegészítőkkel a kevésbé igényes fogyasztók számára is.

Amikor a természet beszél

mrava_postel ELBA_1_c Marek Hajkovsky

Jövőképünk

“Célunk, hogy vezető nemzetközi bútorgyártó legyünk, innovatív, kiváló minőségű termékek alkotói legyünk, részesei legyünk a környezetvédelemnek – megújuló forrásokból származó környezetbarát anyagok felhasználásával, és olyan munkáltatóvá váljunk, ahol a munka öröm, nem pedig szükségszerűség.”

Ez a nyilatkozat minden tevékenységünket érinti, a tervezéstől a szállításig, valamint a jövőre vonatkozó lépéseket. Inspirál minket, és előrevisz minket a legmagasabb minőségű termékek biztosításában a szlovák erdőkből, a helyi beszállítóktól, de világminőségben.

Táto stránka využíva cookies pre zaistenie maximálnej funkčnosti.

Viac informácií